100% naturlig bodylotion!

image2931
Ni som följer min blogg vet ju att jag förderar hudvårdsprodukter som är helt naturliga dvs. 100% vegetabiliska. Många av de bodylotions och krämer som jag har prövat från olika naturliga märken har inte luktat så gott, men nu har jag hittat en bodylotion hos eleven.se som är helt underbar! Märket heter 100% pure och bodycreamen finns i massor av olika dofter. Jag valde Fuji Apple och den doftar verkligen otroligt gott, är inte det minsta kladdig, sugs upp i huden med en gång och lämnar huden babymjuk! Det roligaste med att beställa från eleven.se är att man får en liten rolig "godispåse" med spännande prover på olika produkter, vilket känns super lyxigt. (Det får man ju aldrig när man handlar tex. på Kicks.) 5 CityCats av 5 möjliga blir det absolut för både cremen och elven.se i betyg! : ) ♥

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Vad kul att du hittat bra hudvårdsprodukter.Tycker med att eleven ger sen sån liten presentpåse till alla kunder!På tex Accessora får man mest tepåse tycker jag…Jag gillar med naturliga och använder Egyptian Magic creme och den är jättebra!Men idag fick jag ett prov på en body lotion marshmallow från Tvål och blev helt såld,luktade så gott.Så jag beställde en sån plus en scrub i samma serie 🙂

  2. B: Ja jag måste säga att jag är väldigt nöjd med eleven. :)Ja just det jag måste ta och kolla in Egyptian Magic! Säljs det på hudvårdssalonger eller butik? Åh marshmalow låter delicious!! 🙂

  3. Den säljs på accessora.Men kostar 350kr.Den är dryg dock.När jag köpte den i höstas var den billigare för dom hade erbjudande.Men jag som fått dille på ebay hittar den billigare där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *