Briefs på killar – Hot or Not?

image2922
David Beckham gjorde för ett tag sedan ett modejobb tillsammans med Posh där han hade på sig brief kalsonger. Armani blev så till sig över bilderna att de ville ha David Beckham som frontfigur för Armani Underwear. Här är första bilden från reklamkampanjen. Vad tycker ni?
Är briefs Hot or Not?

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Briefs – ja. Men jag tycker nästan den här bilden är _för_ oanständig; kanske för att vi inte är vana vidatt se män så tydligt sexuellt objektifierade.

 2. uch jag gillar inte briefs,känns ”gubbaktigt” på nåt sätt.Men Beckham ser ju snygg ut på bilden 😉 Kul att det blir lite mer såna bilder på män

 3. Tycker briefs är sportigt å hot hot hot!
  Nu är det väl på tiden att få sen men sexuellt objektifierade.. Ögongodis 🙂

 4. A bigg no no!! Sen är ju bilden gräslig… tacka gud att han iaf HAR kallingar på sig. Visst är han snygg men inte så här.

 5. Intressant, 2 för briefs och 2 emot och en som tycler det är hot på Beckham och not på andra. Oavgjort med andra ord! 🙂

  Evis: Hi,hi ja det kan man kanske tyckta. Själv tycker tycker jag att det inte är mer än rätt efter över ett decenium av HMs underklädesreklamer med sexobjektifierade kvinnor.
  B: Yes jag håller med dig, det är på tiden att det blir lite jämnlikt!
  D: Ja precis,det är en jätte snygg bild tycker jag coh om det måste vara sexuell objektifiering i samhället så ska det ju gällla både kvinnor och män eller hur! 🙂
  Gunilla: Hi,hi inget fan av Beckham här hör jag 🙂 själv tycker jag att bilden är snygg och rätt cool, inte hälften så utmanande som alla bilde vi ser på kvinnor dagligen.
  Johanna: Får hålla med dig där, på rätt person är det hot, på andra not. 🙂

 6. Jag gillar briefs. Snyggt och manligt. Urbota trott pa lost sittande shorts-modell dar ”manligheten” hanger o dinglar eller atsittande shorts-modell som vi sett i urtider nu. Visa lite hud grabbar, mmmmm……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *