CityCat visar Stilen!

Vintertrenderna har, som jag redan skrivit om, ett starkt inslag av S&M fast på ett chict sätt!  Designers som DSquered gick i spetsen, men de flesta designers visade mängder av lack och läder inför vintern. Rihanna har verkligen tagit till sig trenden i sina scenframträdanden och med några roliga detaljer kan du också bli en riktig S&M Chic! ; )

image3060
1. Halsband med handklovar a la Lindsay Lohan från
Asos
2. Bh med nitar och coola ryggband från Ellos
3. Satinkorsett med hyskor från Topshop
4. Minikjol i blänkande material från Topshop
5. Lackleggings med dragkedjedetaljer från Les Chiffoniers
6. Superhöga platåsandaletter i lack från have2have
7. Armband i form av en handklov med nyckel från Asos

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Varifrån kommer lackleggingsen? Jag har (något sent) blivit sugen på ett par lackleggings (inget av det andra dock, jag tänkte bära dem till klänning) och håller på och undersöker möjlighterna. Vsst har du ett par? Var hittade du dem och vad tycker du om dem?

  2. Evis: Jag såg precis att länken hade fallit bort, nu är det fixat, men de kommer tyvärr från svindyra Les Chiffoniers. Jag letar fortfarande efter de perfekta lackleggingsen, det är så läckert att mixa med något som står i total kontrast till dem som tex en söt broyrblus. Mina lackleggings kommer från American Apparel och jag beställde dem från Nelly.se men de är mer som ett par glänsande leggings. Gina Tricot har fått in några riktigt bra i omgångar, men de har alltid bara funnits kvar i för stora storlekar för mig. du får tipssa mig om du hittar några, så gör jag det samma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *