Dagens Outfit!

image2851 Jag har varit bortrest över helgen för att fira min lillebror som fyllde 20år. Jag och mamma överraskade brorsan med en SPA weekendLundsbrunns Kurort och SPA. Väldigt fint, i gammaldag lantstil. På dagen fick jag en sagolik ansiktsbehandling (har aldrig gjort en ansiktsbehandling föut) med naturliga produkter, lermask och avslappnande ansiktsmassage mmmmm…På kvällen åt vi ett enormt julbord, där allt var otorligt gott och vi fick även lyssna på live vacker julmusik, jätte mysigt. Kvällen till ära hade jag på mig min nya guldklänning : ) ♥
Guldig paljaettklännning –Mango
Svarta strumpbyxor –Åhlens
Svarta lack sandaletter –Zara
Guldarmabnd –CC SKYE
Guldväska ( ej på bilden) YSL

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *