Dagens Outfit!

image2887Idag blev det olika nyanser av grått. : ) ♥ Missade förra avsnittet av Topmodel så jag hoppas verkligen att jag kan se det idag. Är det någon som såg det och vet vem som åkte ut förra gången?
Grå ¨stickad klänning -Gina Tricot
Bomullslinne -Zara
Svarta leggings -Lindex
Gråa knästrumpor -HM
Antracitgr stövlar -Björn Borg
Svart skinnväska -Mulberry
Ormarmband -Coco
Onyxarmand -Snö
Antracitgrå mössa -Indiska

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Vad fint 🙂 Mössan är jättesöt!Vet du jag tappade mina ena Bjrn Borg handske igår 🙁 Dom finns ju inte och få tag i längre så jag blev lite sur igår.Knästrumpor är fint och skönt alltså!Jag har fått mina knästrumpor från Falke nu och dom var hur sköna och fina som helst!Gillar du röda naglar föresten?Jag provade idag och det blev snyggt!Har korta naglar och jag tror jag föredrar korta röda istället för långa och röda 🙂 Piffar upp i detta väder med!

 2. jag ville bara säga att jag tycker att du alltid klär dig så fint! Jag gillar att du blandar märkeskläder med billigare kläder, precis min stil!
  Mvh Sofie

 3. Fint som vanligt! 🙂
  Ska svara på Top Model frågan: Pia åkte ut i förra avsnittet.
  Så nu vet du det också 🙂

 4. B: Va roligt att du gillade mössan! 🙂 Nej va synd, så typiskt. Hoppas att du hittar några liknande som du tycker om! Förra julen köpte min sambo 3 par likadana vantar åt mig, för att jag hela tidne tappar mina vantar, hi,hi. Va kul att du blev nöjd med strumporna! Ja jag älskar röda naglar och det ser lite coolare ut med rött om nglarna är korta tycker jag! 🙂
  Sofie: Tusen tack, va glad jag blir!! 🙂 Ja det är roligt att kuna blanda lite efter sin egen stil 🙂
  Sarah: Tack va gullig du är! Tack för svarte på frågan också. Tyckte att det var helt rätt att Sanna åkte ut igår. Blev förvånad att Hawa lyckades göra en sådan fantastisk bild! Ska bli spännande att se vem som vinner! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *