Olsentvillingarna visar rutigt!

image2927image2926
Ashley Olsen och Mary Kate Olsen på var sitt håll i går och i förr går valde båda ruitgt. Vi vet ju att  nästan allt som de söta tvillingarna tar på sig blir supertrendigt så det kan vara värt att lägga märke till. : ) Hur kommer det sig att MK kan se så sjukt cool och snygg ut i mega stor rutig skjorta, röda waifers, trasiga jeans och massor av smycken?!!!! Om jag tog på mig samam outfit skulle jag se ut som en clown! Hur gör hon?!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hehe ja hon passar i allt :)Men clown tror jag inte att du skulle se ut som men man kan ju skippa röda brillor 🙂
    Föresten skorna till höger liknar mina platå med knyt därbak 🙂

  2. jag undrar var du hittar alla fina kändis bilder? Du ser själv alltid väldigt piffig ut. ha en skön dag.

  3. B: Åh ja just det, jag hade glömt av dem, var köpte du dem någonstans ni igen? Jag skulle verkligen vilja ha ett par jag med! 🙂

    Tack! 🙂 Jag hittar kändisbilderna på alla möjliga ställen: people.com instyle.com popsugar.com hollywoodrag.com är några av de bästa.

  4. Nilson,Vagabond är märket men vet inte om dom finns kvar för köpte dom på rea i slutet av sommaren tror jag det var :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *