Olsentvillingarna visar rutigt!

image2927image2926
Ashley Olsen och Mary Kate Olsen på var sitt håll i går och i förr går valde båda ruitgt. Vi vet ju att  nästan allt som de söta tvillingarna tar på sig blir supertrendigt så det kan vara värt att lägga märke till. : ) Hur kommer det sig att MK kan se så sjukt cool och snygg ut i mega stor rutig skjorta, röda waifers, trasiga jeans och massor av smycken?!!!! Om jag tog på mig samam outfit skulle jag se ut som en clown! Hur gör hon?!

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Hehe ja hon passar i allt :)Men clown tror jag inte att du skulle se ut som men man kan ju skippa röda brillor 🙂
  Föresten skorna till höger liknar mina platå med knyt därbak 🙂

  0
 2. B: Åh ja just det, jag hade glömt av dem, var köpte du dem någonstans ni igen? Jag skulle verkligen vilja ha ett par jag med! 🙂

  Tack! 🙂 Jag hittar kändisbilderna på alla möjliga ställen: people.com instyle.com popsugar.com hollywoodrag.com är några av de bästa.

  0
 3. Nilson,Vagabond är märket men vet inte om dom finns kvar för köpte dom på rea i slutet av sommaren tror jag det var :/

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *