Babyphat! Min favorit!

Ett av mina favoritmärken speciellt vad gäller smycken är Babyphat som ni kanske sett på mina outfitbilder. Jag tycker att loggan med den smäckra lilla katten är så underbar och passar mig perfekt eftersom jag älskar katter och nu driver cityCATwalkbloggen 🙂 Köpte ett par örhängn i silver för 2 år sedan med katten och swarovskristaller och dem använder jag fortfarande väldigt ofta! För er som inte känner till märket så är det Kimora Lee Simons som har skapat märket och hon är fortfarande huvuddesigner. Några av er kanske minns henne som en av de hårda domarna i första säsongen av Americas Next Top Model.
Babyphat
har förutom fina smycken även supersöta toppar, jeans och coola skor. den här toppen skulle jag gärna vilja ha till sommaren. Lägg märke till den lilla katten som hänger som en dekoration i mitten, så girly, så sött, vill ha!
bp1

Topp från www.babyphat.com På rea just nu för  $21,99.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *