Beställnigen från Nelly.

För ett tag sedan beställde jag på Nelly. se en fest topp från Modströms och en topp och ett linne från American Apparel som jag bloggade om. Nu har jag fått leveransen och hunnit prova kläderna. Blev nöjd med alla 3.

mod3 

Det hallonröda linnet från AA satt perfekt och hade en superhärlig färg, lite ljusare än på bilden på Nelly. Bra längd, superhärlig bommulskvalitet och fina välsydda sömmar.

mod1

Festtoppen från Modströms var ganska stor och djupt ringad för att vara en small men tanken med designen är nog att det ska vara mycket volym och lite over-size känsla. Perfekt att matcha med riktigt smala jeans och höga klackar. Kommer att bli mycket snyggare sedan när man är lite brun och inte så scary-blek som jag är just nu. Fint påsydda paljetter och dragsko med fin knytdetalj nedtill i sidan. Något sträv kvalitet i tyget men ändå behaglig att ha på sig. Roligt att ha något i silver nu när alla stora designhusen har visat silver i sina vårkollektioner.

mod4

Den svarta toppen från AA hade en supersöt liten fin puffärm, lika härlig kvalitet på bomullen som linnet och bra sömnad här med. Något genomskinlig men det står ju att den heter Sheer top på Nelly så det var jag beredd på.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *