Dagens Fashionista!

Dagens Fashionista!

Snyggt Christina! Christina Aguilera blir utan tvekan dagens fashionista! Snygg ljusgrå jacka tillsammans med stuprörsjeans och underbara röda högklackade skor! Åh vad jag längtar tills jag kan börja använda mina egna röda klackar från förra sommaren. Den snygga väskan kommer från Balenciaga om jag inte misstar mig. Den röda färgen på skorna matchas med röda läppar och rött nagellack. Extra plus för dragkedjorna längst ner på jeansen som är supertrendigt just nu och som med ett annat ord kallas zip-jeans.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Å, Vad härligt att röda skor är modern igen. Men så höga är ju svårt för oss 50+ så då får man väl ut och leta efter ett par med ”lagom” höga klackar då.

  2. Ja visst är det fint! Har sett att Nilson har ett par röda lackskor med lagom hög klack som passar alla åldrar. Vet ej priset tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *