Dagens Mode Miss!

Dagens Mode Miss!

Oops I did it again….så var det dages igen då för Britney Spears att klä sig allmänt trashigt. En för stor vit kofa från mormors garderob tillsammans med en halvsunkig smutsbrun tröja som visar magen! Nej att ha toppar som visar magen är inget för någon över 20 år och speciellt inte en tvåbarnsmamma oavsett hur fin mage man nu har. Jeans med superlåg midja var ett mode som Britney spears hjälpte till att hårdlansera och bevisligen har hon inte släppt taget om dem ännu. Kom igen Britney, du kan bättre!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Ojsan- det var inte smickrande direkt. Tur att man inte ingår i kändiskretsar med paparazzis efter sig. Tänk att få se sig själv i tidningar på detta sätt. Kan erkänna att jag hänger mig kvar till dessa lågt skurna byxor som Brittan har. Vore inte snyggt om paparatzzin dyker upp när man cyklar med byxor som hasar ner i baken….. gällivare häng…

    Men nu har jag lagt in restylingtipsen på min blogg , så nu ska bättring ske- höga midjor….

  2. Va bra att du tyckte om mina tips! Lycka till med restylingen och kom ihåg: att följa modet ska vara roligt, inget tvång, så välj ut det ur modet som passar dig och din smak och ha roligt med kläderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *