Dagens Outfit!

Ikväll ska jag och min sambo till Melodifestivalens deltävling nr 2 i Scandinavium Göteborg. Hade valt ut en supertjusig klänning men kom i sista stund på att eftersom vi sitter på parkett så sitter vi ovanpå isen. Det är några mattor imellan men jag får absolut inte bli kall pga av min sjukdom så det får bli byxor och varma stövlar istället. Jag har försökt att glamma till det ändå så gott det går efterdom jag älskar glitter och glamour och tycker att det hör ihop med Melodifestivalen.

Lördag

Svart  topp med liten puffärm – American Apparel
Svarta byxor med dragedja vid anklarna – Mango
Halsband och amrband med swarovski kristaller en present från min stora kärlek
Örhängen – Pilgrim
Svarta stövlar – Bianco
Svart väska – Bayswater, Mulberry

Gentlemannen brevid mig har
Svart kavaj  Stones
Vit skjorta –Esprit
Skärp – Esprit
Svarta byxor – Hugo Boss
Svarta skor – Vagabond

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *