Modemissar på Oscarsgalan!

Mittt ibland alla fantastiskt vackra klänningar på Oscarsgalan så fanns det också några riktiga modemissar.
 
Hudson Jennifer Hudson vinnare av en oscar för bästa kvinnliga biroll hade en märklig chokladbrun klänning från Oscar de la Renta med en space influerad bolero vilket gjorde att hon såg ut som en stor bakelse med silverflan topping.

Eva Green som spelade bondbrud i senaste Bondfilmen valde en grå klänning från Givenchy med massor av chiffon. Tyvärr ser den gråa chiffonen ut som att hela Eva är insvept i spindelnät och damm. Tillsammans med den bleka hyn, den superläskiga svarta häxfrisyren och sotade ögonen ser hon ut att komma direkt ut ur en skräckfilm!

Meryl Streep som vanligtvis brukar bära eleganta klänningar valde i år en svart kappa och kjol i sidenduchesse från Prada. Det hade nog varit fint vid ett mindre uppklätt tillfälle men för Oscarsgalan passade det inte. Tillsammans med det gröna bohemskärpet och det jättelika halsbandet och den flummiga frisyren blev det inte alls elegant eller snygg!

Kirstin Dunst valde en klänning från Chanel Couture och visst är det en fin klänning men på Kirsten blir den väldigt blek och tråkig. Frisyren och sminkningen var lika blek och tråkig så därför blev resutatet tyvärr –Tråkigt!

Bilder från People, Style.com och Instyle

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *