Benefit Cosmetics

Jag älskar smink från Benefit. Det är ett Sanfransisco baserat märke som har helt underbara förpackningar med roliga namn, sött och sexigt på samma gång. Realness of Concealness- The Mini Fake it Kit- är min favorit som jag använder dagligen. Den innehåller:

En lite flaska med Lip-plump som är fungerar som en bas innan man lägger på läppstift som gör läpparna större och slätare.

En lite flaska med Ooh-la-lift som läggs under ögonen och stramar upp påsar  och jämnar ut strukturen

En liten flaska High-Beam highlighter

Lemon-aid. En gul kräm att aplicera på ögonlocken som genast får dina ögonlock att se fräsha ut.

Boi-ing. En kräm-concealer med röda pigment som neutraliserar det blåa och döljer de mörka ringarna under ögonen.

Helt enkelt ett kit för att fuska dig super naturligt fräsch på några minuter.

Jag har också deras Kitten Puff. En helt underbar ljuvligt mjuk puff som innehåller ett fint glitter som får dig att skimmra som en stjärna. (Det tog ett tag innan jag fick ut glittret, man får skaka en ordentligt första gångn så att glittret börjar komma ut i puffen).

Jag har också rouge/pudret Georgia som doftar persika och som får din hy att se sammetslen och lite skimmrande ut.

Jag har köpt en del Benefit smink i England men också en hel del från svenska smink och hårshoppen eleven.se som har ett urval av Benefits smink. Jag tycker att eleven.se är kanonbra med bra priser och snabba leveranser.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Det var längesen eleven slutade med Benefit,tyvärr!Jag väntade i ett halvår på mitt dandelionblush som dom hela tiden mejlade mig att det var strul med leveransen och sen utan ett ord slutade att sälja.poff!

  2. Nej, vad tråkigt, var ska jag då köpa mina favoriter någonstans. Det låter som att de skötte det hela väldigt dåligt. Jag har handlat en hel del från eleven och det har alltid gått jätte smidigt och jag har fått massor av roliga prover. Jätte synd att du hade sådan otur. De borde verkligen ge dig något som plåster på såren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *