Kan shopping göra dig gladare? (Om mig och min modeblogg)

Jag har ju, som ni redan vet, om ni läst min beskrivning, mycket kunskaper om mode från Textilhögskolan och modelljobbet  som jag vill dela med mig av, men jag har också en smärtsam sjukdom. Vissa dagar har jag så ont att jag bara inte kan skriva någonting, men så länge som jag kan halvligga med laptoppen i sängen och skriva så ska ni få mina modebetraktelser. 
   De dagar som jag jobbar eller ska iväg någonstans fotar jag mina outfits, men de dagar som jag är hemma, blir det myskläder och myskläderna brukar jag inte fota, så vida inte någon skulle vilja ha specefika tips på stylish loungewear 🙂 
   Eftersom jag bor och jobbar mitt i Göteborg så vaknar alltid min inre trendspaningsanalytiker så fort jag går ut och jag betraktar Göteborg som en "citycatwalk". Så fort jag får en feeling om en Göteborgstrend på uppgång så kommer en rapport på bloggen.
   Eftersom jag inte kan jobba heltid måste jag ju leva på en liten budget och därför köper jag inte så mycket av de dyraste designkläderna utan försöker hitta hög modegrad till bästa möjliga pris…eh hm förutom när det gäller handväskor då…för jag måste ju trösta mig med en designerhandväska då och då från sparkontot. Vad då …köpa nyttigare saker för de välförkänta sparpengarna…nej…jag lovar…jag kan inte bevisa det vetenskapligt….men jag är ganska säker på att designerväskor hjälper lite mot smärta…och tröstar en hel del…och designerskor…och designer smycken…och….hm vem är det egentligen som har sagt att man inte kan shoppa sig gladaremycket dumt sagt 😉

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *