Min HM beställning.

Äntligen kunde jag hämta min efterlängtade gröna HM-påse. Inte för att man kan börja använda de tunna vårkläderna än, men ändå, det är så roligt med kläder!

Detta köpte jag:

hm7hm4hm8hm2hm2hm5

Jag har ju redan skrivit att jag kommer att satsa på vitt som basfärg i vår och att jag tror att gult blit årets stora vår/sommarfärg + att gult gör mig så glad!

Den vita bastoppen med knappar satt jättebra och hade en väldigt fin liten spetskant vid knapparna. Den gula skjort-klänningen var underbar. Fin nyans av gult och mycket vidd i puffärmen. Det blir dock ett minus för den otroligt tunna bomullskvaliteten som gör att den blir ganska genomskinlig. Bikinin var också jättefin med superfina gulddetaljer på banden och guld i applikationerna. Det enda felet var kanske att toppen inte satt superbra. Men jag jämför ju den då med mina underbara bikinis från Cia Maritima, L.Space och Burberry, det är ju ändå HM det här. Den vita pencilkjolen var också snygg. Jag älskar pencilkjolar, de får mig att känna mig superkvinnlig. Den var något stor för att vara en strl 36, men det gör inget, den satt jättefint ändå. Tunikan väntar jag fortfarande på, längtar tills den kommer, den ser så fin ut!

På tal om bikins så måste jag verkligen säga att L.space gör de syggaste bikinis jag någonsin sett och de har en fantastisk passform. Förra våren tog Nelly in några olika modeller fån L.Space, hoppas att de gör det igen!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *