Shoppa på nätet!

Tänkte shoppa en tee från C&C California idag och hittade en fin på lyxoutlet.se. När jag hade lagt den i shoppingbagen gick jag till kassan. Väl där bestämde jag mig för att lägga till en till tee i en annan färg, men när jag försökte lägg den i shoppingkorgen så stod det : Vi har tömt hela vårt lager pga av en stor utförsäljning…..ok då köper jag väl bara den första då tänkte jag….men då försvann den  från shoppingkorgen och jag fick samma meddelande igen. De tog helt enkelt tillbaka toppen, fastän jag var i kassan och skulle betala med kreditkortet i högsta hugg. Ja har aldrig handlat på lyxoutlet.se förut, snacka om ett dåligt första intryck.!

Sedan fick jag ett brev från La Redoute med ett rabatt-erbjudande. Så jag tänkte göra slag i saken och köpa den här toppen från Paul & Joe Sister som jag skrivit om tidigare. Men när jag kom till kassan och hade slagit in rabattkoden så står det.-tyvärr, koden är inte giltlig för dig. Hmmm…..varför skickar de den till mig så, suck. Ibland är det inte lätt att shoppa på nätet!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *