Bling-Bling Manikyr!

image1442
Allt är inte guld som glittrar-men det är inget som jag bryr mig om. : ) Jag älskar glitter och därför kunde jag inte motstå att få guldmanikyren hos nagelteknologen idag. Jag brukar ju göra fransk manikyr, men när jag fick se den lilla exclusiva burken med den gnistrande guldgelen så kunde jag inte motstå att testa det. Metallic och då speciellt guld känns fortfarande så roligt vad gäller kläder och smycken så jag tyckte det kunde vara kul med lite guld på naglarna också för att matcha. Blev nöjd, fast det känns lite ovant med guldiga tippar istället för vita. Men vad sjutton, ju mer bling-bling i livet desto roligare! : )

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Coolt!Det kanske jag kan testa hemma.Har massor glitter nagelack jag inte använt på evigheter 🙂

  2. Ja, gör det! 🙂 Tänk vad coolt med guld tippar till ditt fina Vita armband i guld och svart-Du kommer att bli fabulous darling! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *