Dagens Drömoutfit!

image1216
Åh nej nu har jag blivit så där helt besatt av ett par skor IGEN! De supergulliga röda ballerinaskorna i gummi från Marc Jacobs som skulle vara perfekta  i det här regniga sommarvädret. Därför drömmer jag idag om en outfit med drömskorna och en söt "gå på stan klädsel" för varmare väder 🙂
1. Söt denimklänning med hängslen från See by Chloé
2. Skorna med stort S från Marc Jacobs
3. Armbandet från Hermes som de flesta drömmer om just nu inklusive mig'
4. Roligt tygväska med Miss Marc motivet passar bra för en shoppingrunda
5. Bär hoppet runt halsen med det här vackra halsbandet med fin inskription.
6. Avslutar med ett par coola röda oversize solisar  från Asos.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Gud vad snyggt!Älskar allt av det!Speciellt smyckena och klänningen!Jag har börjat kolla på höstmodet och beställt ett par skinnstövlar på Ellos.Brukar inte beställa därifrån men dom såg så fina ut!

  2. Ibland är det de små färgstarka accessoarerna en ”lift-up” för hela outfiten. Jag kan tänka mig en billig snygg outfit från HM men väskan som hänger runt min arm måste vara en designväska:-). Var ute på Ebay hela dagen igår för att buda hem den heta ”I´m not a plastic bag” a la Anya Hindmarch. Vad ska man göra när Sverige inte får in dem:-(. Betalar förstås inte hur mkt som helst men tre ggr ord. pris (7.50 pund) är acceptabel med tanke på att säljaren fick stå o köa:-). Ha en glad dag/Sanna

  3. Vill även passa på att meddela att Benetton har 50% rea på sommarkollektionen. Köpte fyra lammullskoftor i äppelgrönt, mossgrönt, ljusrosa och ljuslila. Perfekt när det blåser kalla vindar på dagarna/kvällarna. Lycka till/Sanna

  4. B: Åh va kul att du gillade drömoutfiten, ja visst är smyckena fina-drömmer om armbandet :)Ja måste säga att Ellos verkligen har fått till det med höstkollektionen, jag skulle beställa både skor och kofta därifrån här om dagen, men när jag skulle betala så kom det upp ett felmeddelande om att jag får återkomma någon annan dag med min beställnig, lite synd, men det ska jag väl hinna med hoppas jag. Jag har aldrig beställt från Ellos heller så det ska bli kul att pröva: Vilka stövlar var det?
    Sanna: Skojar du med mig? Fick du tag i Anya Hindmarch väskan? Jag trodde inte att den fanns att få tag i längre-va supertrendig du kommer att vara då iså fall!!! Speciellt med tanke på hela live earth och miljö tänkande grejen. tack för tipset om Bennetton, jag som var på stan idag, men jag tänkte inte på att gå in där. Var och kollade på knytlinnena från Ann Sofi Back på Solo 🙂 men de har bara 30% än så länge..tänkte ha lite is i magen och vänta och hoppas att de finns kvar på 50% sedan 🙂 Ha en glad dag du med!

  5. Supersnygg stövel verkligen! den tror jag du kommer att använda hur mycket som helst. Jag har fotfarande inte lyckats beställa, har skickat ett mail till dem nu så får vi se om de svarar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *