Dagens Drömoutfit!

image1299
Idag drömmer jag om en söt sommrig outfit med läckra färgkontraster och silverskimmer.
1.
Underbar topp med gnistrande kristaller från Juicy Couture
2. Ett enkelt svart linne från Splendid är bra att ha under
3. Vill matcha med ett par trendiga korta shorts från Topshop
4.
De här underbara silverballerinaskorna  från Marc by Marc Jacobs vill jag ha till.
5. Silverörhängen med utskuret mönster från Asos passar bra till outfiten.
6. Avslutar med den tjusiga silverväskan från Miu Miu. (Jag var och tittade på den på Victoria Arena och den är helt fantastisk i verkligheten!) 🙂

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Fint!Idag känns det som höst här 🙁 Jag har börjat kolla in höstmodet mer och mer.HM är en besvikelse.Har beställt en skinnjacka därifrån men resten tycker jag inte så mycket om,dels för det är billiga material som jag inte gillar.Har du sett något snyggt du vill ha till hösten?Kram

  2. Ja fy vilket jäkla skitväder det är här med, fast det regnar i alla fall inte. Jag har inte hunnit kolla in HM än, på Ellos hittade jag ju som sagt en kofta och ett par skor men har inte lyckats med beställningen än. LaRedoute katalogen kom igår så den ska jag försöka kolla in nu. Jag brukar ju inte direkt ha problem att hitta saker jag vill ha,hi,hi men man vet aldrig. du kommer säkert att hitta fina höstkläder när butierna börjar få in dem! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *