Dagens Fashionista!

image1416
Snyggt Eva! Det var ju några dagar sedan nu som Eva Longoria syntes i den här snygga outfiten, men hon får bli Dagens Fashionsta ändå! Outfiten är ju så läcker! Eva har korta jeans i mörk denim med hög midja och hängslen från A/X Armani Exchange. En kort jacka i gammaldags militärstil och under har hon en vit American Apparel t-shirt. Hon matchar med glamourösa Fendi solglasögon och förlänger benen med super sexiga röda platåpumps från YSL. Och sedan den där väskan…åh suck…från Gucci. Det roligaste av allt är att hon bar outfiten under en fotbollsmatch! ( premiärmatchen för David Beckham i LA). Vilken fashionista!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hon var säkert på sittplats i alla fall 😉 Äh, de har inte ståplats i USA, för de har ingen gammal fotbollskultur. Och det var nog tur, för man vill inte stå i två timmar i sådana skor, jag har gjort det i kilklackar, men inte i så höga.
    Snyggt var det hursomhelst, även om hennes höft/lårparti såg lite benigt ut på den här bilden.

  2. Evis: Ja det hade varit ruskigt jobbig att stå i de skorna på en ”riktig” fobollsmatch! ;)Hon hade säkert en trevlig V.I.P. plats med exta benutrymme för de höga platåklackarna,hi,hi 🙂
    B: Ja visst är hon, kan inte minnas att jag någonsin sett henne i något fult eller ens halvfult 🙂
    Coco: Absolut det ska jag göra, vilken mailadress kan jag maila till? Mvh Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *