Dagens Fashionista(s)!

image1182
Världens vackraste kvinnor på världens vackraste modevsining! Igår hade Dior sin stora Haute Couture visning på slottet i Versaillies (som du kan läsa om här nedan) och de snyggast klädda gästerna var Jessica Alba och Kate Hudson båda i Dior by John Galliano. Jessica Alba i en elegant vit gnistrande långklänning med silveraccessoarer och Kate Hudson i en färgsprakande gul chiffongklänning som påminde mig om den vackra klänningen hon bar i filem "how to lose a guy in ten days". Tjusigt!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Snyggt men jag vet inte om Kate passar i den färgen..eller så är det jag som är blind 🙂

  2. Jo jag tyckte nog att hon lyste upp i den härligt gula färgen, men bilden är ju lite konstig eftersom hon är mitt i en rörelse och en konstig min,hi,hi 🙂

  3. Jag la till en bild där man ser klänningarna lite närmare och där de båda står still 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *