Dagens köp!

image1410image1411
Idag tog vi en biltur till Lager 157 i Gällstad för lite shopping. Kom  hem med ett par ljusa sommarjeans från Acne i modellen Hep och en stickad tröja, modellen Gonzo med ränder också den från Acne som kommer bli superbra fram mot hösten. Förra gången jag var på Lager 157 hittade jag hur mycket som helst, men den här gången var det väldigt lite som jag gillade. Hade inte Acne funnits där så hade jag inte hittat någonting. Utbudet av sportkläder till bra priser är dock stort och man kan ju göra fynd som Acnes Hep för halva priset. Jeans från Cheap Monday, Levis, Nudie, Denimbirds och Miss Sixty finns det bra utbud av. Kvaliteten på en outlet varierar ju beroende på vad de har fått in för tillfället.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Jag skulle också vilja ta mig till lager 157 någon gång men det låter så ”långt borta” från Gbg:-). Acne Hep är den snyggaste modellen! Baggy o stuprör, no way! Var på Freeport i Kungsbacka förra året och shoppade loss på Björn Borg och Fornarina men i våras öppnade Acne där så det måste bli en tur dit lite senare till hösten. Älskar outlet! Hur mkt fick du ge för jeansen? De kostar 1300 kr på Acnes webbshop har jag för mig. mvh Sanna

  2. Josiee: Tack va kul att du tyckte det! 🙂
    Sanna: Ja det tar lite mer än en timma att åka dit, men så här på sommaren är det en rätt mysig väg att åka. Jag har jobbat på Freeport en gång i tiden så jag tycker verkligen att det bara har blivit bättre ch bättre! Acne shoppen var jätte bra en gång jag var där och lite sämre sist, men det är ju lite tur eller otur om de har bra grejer precis när man åker dit. Jag tycker också att det är jätte roligt med outlets! 🙂 Acne jeansen kostade 590kr på Lager 157 så det är ju halva priset-jätte bra! 🙂
    B: Tack va roligt att du gillade mina fynd! 🙂 Nej, Hep är ganska smala men inte stuprör. Jag prövade modellen Tube också som alla modebloggare blivit tokiga i, den med hög midja och raka ben, men jag tyckte de såg gräsliga ut på mig. Hep passar nog min figur bäst. 🙂

  3. Tänkte bara fråga,eftersom jag ser du har fina naglar,gör du dom på salon eller hemma?Jag brular göra fransk manikyr hemma 🙂

  4. B: Jag har faktiskt unnat mig lyxen att göra det på salong nu några gånger. Men jag tänkte sluta efter sommaren eftersom det är så dyrt och mot hösten/vintern brukar det funka med korta naglar i mörka choklad och auberginfärger. Jag har försökt göra det själv, men det har slutat med en mindre katastrof varje gång :)Kan man göra det själv, som du så tycker jag absolut man ska göra det, önskar att jag kunde! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *