Dagens Outfit!

image1136 
Nu ska ju Spice Girls återförenas så Sporty Spice till ära blev det en crazy tennisflicka outfit idag, ha, ha ha 🙂 Allvarligt talat så tänkte jag i morse att nej, nu vill jag börja använda sommarkläder, det är ju ändå juli, men kanske inte världens smartaste val om man inte vill bli utstirrad på stan eftersom många hade vinterstövlar och kappa. 🙂
Vit piké –Björn Borg
Vi tenniskjol –Zara
Äpplehalsband –Kenenth Jay Lane
Armband med läppglans –Yves Saint Laurent
Svarta leggings –Lindex
Vita sneakers-Addidas, köpta i London
Svart väska –Mulberry

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Fint!Vinterstövlar och kappa?!Har inte hört på maken.Det finns ju sommarkläder man kan ha iallfall även om det inte är så jättevarmt.Jag skulle aldrig ha vinterkläder på mig på sommaren 🙂

  2. F*n va snygg du är! Jag säger bara tennisoutfiten är tusen ggr snyggare o sexigare än ”naken-mode”. Vitt är bara så rätt o piké är både ”uppklädd” o casual på sommarn. Känns ibland att man får ha med sig hela garderoben när man ska ut. Paraply när jag gick till jobbet imorse o soligt när man skulle hem! Alla andra ute på stan var hur piffiga som helst! Känner mig alltid så ful när jag kommer i mina jeans:-(. Men what can I do när det var rena hösten imorse? Hoppas hoppas sommarn åtminstone kan vara här några veckor, helst v. 30 – 32:-). Snygga smycken också för den delen. Trevlig kväll/Sanna

  3. B: Tack sötnos 🙂 Ja visst finns det sommarkläder man kan ha som ändå är varma, vintersövlarna i juli är ju lite att ta i tycker jag, men det här vädret gör det utan tvekan knepigt att lyckas med sina somamroutfits, tips på varma men sommriga kläder mottages tacksamt! 🙂
    Sanna: Åh tack darling, det var verkligen kul att få höra! Jag är säker på att du är hur snygg som helst i dina jeans, du har ju stenkoll på allt vad mode heter. Jag är verkligen inte heller mycket för ”naken-mode, det är kul om man kan framhäva sin kvinnlighet och sexighet på ett annat sätt än att gå halvnaken. Håller med om att det var rena hösten i morse och det var nog därför som jag såg så många i vinterstövlar. Vanligt vis brukar det ju vara jag som aldrig kan ha kjol för att jag inte får bli kall, men leggingsen har gjort ändring på det, skönt att man kan ha varma leggings under klänningar och kjolar nu när skitvädret är som det är ;)Hoppas verkligen också att sommarn kommer snart och att den stannar! Trevlig kväll du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *