Dagens Outfit!

image1212 SEMESTER hurra! +Middag!
Idag har jag jobbat min sista jobbdag så nu blir det två veckors semester-det ska bli jätte härligt. Den här outfiten valde jag för middag hemma hos min sambos mamma för att fira starten på våra semestrar.
Svart kavaj –HM
Vit topp –See by Chloé
Vita jeans –Zara
Onyx armband –Snö
Svart väska-Bayswater, Mulberry
Röda platåpumps –Nilson

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Ha nu en riktigt skön semester, vare sig det är sol eller regn…ska jobba två veckor till men sen ska jag bara ta d lugnt o köpa min efterlängtande Speedy:-). Shoppa kan man iaf göra även när solen sviker. Du klär dig verkligen i ”svartvit”:-). Have a nice day/Sanna

  2. B: Tack 🙂 Ja då jag ska försöka hinna med att blogga lite också 🙂
    Sussi. Tack nej lite semester blogging ska jag nog hinna med också 🙂
    Sanna: Tack ja jag hoppas det blir en skön semester trots vädret, som sagt shoppa kan man ju ägna sig åt oavsett väder ;)Åh gu va kul att du ska köpa Speedyn på semestern, lyxigt!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *