Haute Couture Cate!

image1315
Skådespelerskan Cate Blanchett är känd för sin speciella smak och lyxiga couture klänningar. Därför passar det extra bra att Vogue Australia valde Cate som modell för ett haute couture modespecial i senaste nummret. Här ser ni bilderna. De har verkligen fångat Cates nästan lite överjordiska utseende och magiska och majestätiska utstrålning.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jag har gillat Cate sen Sagan om ringen filmerna.Jag tycker hon är vacker och har ett persoligt utseende som är intressant!

  2. Hon är så elegant! Jag tror att jag kommer att beställa från LV i Sthlm. Danska kronan är hemskt hög (kursen) och betalar man med kort utomlands får en påslag på 2%. Naturligtvis är det enkelt att bara ta tåget till Sthlm men när jag väl befinner mig där kommer jag att spränga min budget, vilket redan är ”mager” efter en massa shopping under sommarn. Beställer jag den hemma vet jag att det ”bara” slutar på 4200 kr:-). Måste bara bestämma mig om jag ska ha Speedy i monogram eller damier…mvh Sanna

  3. B: Ja jag håller med hon har ett utseende som inte liknar någon annans!
    Sanna: Ja det tycker jag med! Jag tycker absolut att beställa den på nätet verkar vara det bästa alternativet, bara tågbiljetterna kostar ju en hel del, klokt val. Jag tycker både monogram och damier är fina,( men jag gillar inte monogram multicolore), jag tror att jag hade kört på den klassiska monogram. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *