Kopiera Giseles look!

Supermodellen Gisele Bündchen bär fantastiskt snygga kläder både på catwalken så väl som utanför. Här syns hon i en härlig mönstrad klänning och lyxiga guldsandaletter. Gisele är månadens stilikonAftonbladet och här visar CityCat hur lätt du kopierar hennes snygga outfit för en mycket mindre summa: Bli en CopyCat!
image1120
1. Monokrom läckert mönstrad kort klänning som Giseles hittar du hos Ellos.
2. Använd en tjusig klocka som armband. Den här glittriga kommer från Chique.
3. Ett par nätta guldsandaletter från Bianco ger dig långa supermodellben.
4. Glöm inte att ge din hy en sun-kissed look med hjälp av de här fantastiskt bra brunt utan sol servetterna som du hittar hos Kicks och eleven.se.
5. Gör dina läppar oemotståndligt mjuka med trendiga Rosebud salve som också ger läpparna den perfekta naturligt röda färgen.
Så där, nu är du ready to go. Släng dig i väggen Gisele!

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Hej! Måste bara tipsa dig om en nätbutik som säljer Kabblah armband: http://www.kabbalahredbracelet.com/default.asp
    Fraktkostnaden är bara 9.50 USD. Blev väldigt inspirerad när du tipsade om dem på bunnyhug men där är armbanden slutsålda. När ska det sluta regna i Götet*suck* Nåväl, the show must go on, ha d gött/Sanna

  2. B: Jo, men ibland kan man ha tur vad gäller ”småsaker”. Ett litet armband ryms i ett platt kuvert och då räknas det som brev…bara ett tips i farten:-). mvh Sanna

  3. B: Ja hon är så galet vacker och har klass! 🙂
    Sanna: Tack för tipset, det låter ju verkligen superbra, det är sällan de tar så lite för frakten, kul att du blev lite insprierad av mitt inlägg, ska gå in och kika på armbanden. Ja när ska det sluta regna, suck, tänkte faktiskt ge mig ut på jakt efter ett par snygga gummistövlar imorgon, trist men sant, mina vita sneakers och tygballerinas blir ju helt förstörda i regnet Ha de gött!
    B: Tack va bra att du frågade det som jag själv undrade, medans jag var på jobbet. Kom på nu att jag har hört det även från andra att man brukar ha tur med små smycken eftersom de oftast går som vanliga brev. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *