Resort 2008!

Nu har alla Resort 2008 visningarna avslutats. Resort kollektionerna kommer mellan de stora säsongskollektionerna och är särskilt spännande eftersom man genom dessa kollektioner får en glimt av vilka trender som håller ända till nästa år, våren 2008. Kollektionerna för hösten 2007 har ju redan visats och innan vårvisningarna för 2008 sätter igång så får vi alltså en liten försmak tack vare Resort kollektionena. Med hjälp av mina trendspaningar så kommer ni att veta vad ni ska köpa på rean för att det ska vara lika hett nästa vår och sommar!

Färgerna som dominerade var
GULD

Guld från Dolce & Gabbana, Badgley Mischka, Yves Saint Laurent, Stella McCartney och Diane von Furstenberg
GULT

Gult från Badgley Mischka, Fendi, Oscar de la Renta, Stella McCartney, Chloé, Dior och Gucci
CERIS

Ceris från Dior, Burberry och Badgley Mischka
BLÅTT

Blått från Dior, Miu Miu, Burberry och Badgley Mischka

En av de största trenderna som kommer är GLANSIGA BYXOR i satin eller siden

Satinbyxor från Marc Jacobs, Bottega Veneta, Prada, Dior och Tory Burch

Liksom VIDA BYXOR. Och det är ordentlig med vidd och volym som gäller!

Vida byxor från Carolina Herrera, Oscar de la Renta. Badgley Mischka och Stella McCartney

BADDRÄKTEN är het i år men nästa vår blir den ännu trendigare.

Baddräkter från Bottega Veneta, Dior, Chanel och Badgley Mischka

70-TALS SILUETTEN håller ändå till nästa sommar,

70-tal från Chanel, Marc Jacobs och Louis Vuitton.

En av de fulaste trenderna är FÄRGSPLASH på kläderna

Färgsplach från Yves Saint Laurent, Thakoon och Chloé

På skofronten var det SKON/KÄNGAN MED ÖPPEN TÅ som dominerade. En trend som jag inte är säker på om jag gillar.

Öppna skor från Chanel, Carolina Herrera och Prada

Detaljer att lägga märke till är att många visade KOFTA MED SKÄRP RUNT MIDJAN. En mystrend kan man säga där även fina coctailklänningar visades med kofta till.

Midjemarkerande skärp från Bottega Veneta, Tory Burch och Burberry

Av alla kollektioner som jag har tittat på så är Miu Miu defenitivt favoriten. En helt underbar kollektion rakt igenom! Här har jag plockat ut några av mina ABSOLUTA FAVORITER från Resort 2008.

Åh vilka byxor, de sitter sjukt snyggt, älskar hela siluetten från Burberry! Finaste klänningen från Miu Mius kollektion, sååå söt och kolla in den ljuvliga väskan och underbara skorna!!! Underbart linne med vackert blommönster och snyggt skuret från Dior. Världen sötaste bikini från Dior med underbara rosetter och tjusig stråhatt-väldigt Ellie. Vrålsnygg outfit från Stella McCartney klänningen, den korta jackan och de helt otroligt läckra skorna-jag vill ha alltihop! Nästa look är så coolt avslappnad, hela outfiten andas lyxig fashionista i allt från de skimmrande materialen till de härliga träarmbanden och den underbara oversizeväskan-en perfekt sommarlook från Bottega Veneta! Super elegant klänning som trollar fram killer-curves från Gucci.

Alla bilder från Style.com

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Härliga färger även nästa vår alltså och det är ju underbart! Den gula koftan kan ja ha även nästa vår och sommar, toppen! Många vackra kläder men de långa klänningarna slår ju det mesta. Det är alltdi så vackert men tyvärr när skall man ha sådant? Den svart röda klänningen från Gucci var mycket läcker. Känga med öppen tå, nej det var inte snyggt! Inte heller kläderna med färgsplash men vill man vara originell så kan det ju fungera.

  2. Ja det tycker jag också. Jätte kul att gult, ceris och guld fortsätter att vara stora modefärger :)Den gula koftan kommer vara lika trendig nästa vår. Precis som du säger, så funkar nog färgsplash-kläderna om man vill vara orginell, men snyggt är det inte! Ja visst är Gucci klänningen snygg, den fick mig att tänka på den snygga grå klänningen vi såg på den tjusiga London-tjejen på Londons äldsta restaurang. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *