Bli en Midsommarnattsdröm!

CityCat visar Stilen -En Midsommarnattsdröm.
image1038
På midsommarafton får man vara hur romantisk och sommrig som helst. Här visar CityCat hur du hittar stilen för att bli en riktig Midsommarnattssdröm!
1.
Underbar maxiklänning med vackra blommor från Monsoon
2.
Romantisk väska översållad med blommor från Fly Now
3. Espadriller passar perfekt till midsommar, de här är från Christian Louboutin
4. En stråhatt är verkligen sommar, den här vita är fin
5. Matcha klänningen med ett snyggt hasband frånn Kenneth Jay Lane
6.
Våga färg, det här snygga armbandet kommer fån Vita.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Åh vilket vackert armband! Mulberry.com har börjat med rea. Inte mkt som tilltalar mig faktiskt:-(. Lika bra för då kan jag spara pengarna till Speedy. Ha en treliv dag på jobbet/ute i solen! mvh Sanna

 2. Sanna: Ja det är så snyggt. :)Skulle inte ha något emot att ha Annie i färgen Vanilla slängd över axeln i sommar, men den är ju fortfarande ganska dyr även fast det är rea, annars får jag hålla med om att det inte fanns så mycket på rean. Har sett Jessica Simpsson med sin Speedy hur många ggr som helst. det visar ju att det är en bra väska, när de som skulle kunna ha en ny väska varje dag använder samma i väska i flera år. Speedyn är nog ett jätte bra köp. Ha en trevlig dag trots regnet!
  B: hi,hi,hi ja det är så fint 😉

 3. Espadrillorna är underbara men kostar nästan 1 900 kr så det är väl omöjligt för de flesta. Hittade dock ett par väldigt fina förra sommaren på rea som jag är mycket glad för. Jag hade dem på mig igår på arbetet och kände mig riktigt fin, men här är det lite ”fult” att ha höga klackar, tyvärr! Kvinnor som är lite äldre
  verkar tycka att detta bara hör ungdomen till. Synd tycker jag för det är så roligt ibland och snyggt med en hög klack. Jag tycker vi gör uppror mot ” tantsyndromet” som tycks vara ” klä dig för guds skull inte ungdomligt när du passerat 50 och bevare mig väl om du gör det när du passerat 60.

 4. Maggie:
  Helt rätt tänkt, jag är med på upproret mot ”tantsyndromet”! Ju äldre man blir desto kortare blir man, hållningen blir lite sämre och benmusklerna svagare. Vad kan vara bättre än ett par högklackade skor då? De förbättrar automatikt hållningen, gör dig längre och tränar dessutom benmusklerna, för att inte tala om hur glad man blir av att ha på sig fina skor! :)Samma sak gäller kläderna. Klicka på länken här nedan, där det står URL och spana in 52-åriga Jance Dickenson-ett bra exempel på att man inte behöver bli ”tant” i sin klädstil när man kommer över 50!
  Ja skorna är dyra, men de funkar som inspiration till att hitta liknande billigare varianter. Jätte kul att du hittade ett par espadriller redan förra sommaren. I år är de supertrendiga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *