CityCat visar Stilen!

image1107
Regn, regn och mera regn. SMHI förutspår regn resten av veckan…trist men det går klä sig snyggt även fast vädret är fult.  Här visar CityCat hur du håller stilen i regnet.
1. Färg behövs för att muntra upp oss, den här lysande gröna regnkappan i 60-talsmodell hittar du på HM
2. Investera i ett riktigt fint och roligt paraply, så känns det inte lika trist när du måste använda det. Varför inte ett girly rosa från Topshop.
3. Ballerians funkar inte så bra i regnet, så testa ett par supergirly gummistövlar i rosa från Asos i stället och känn dig lika cool som Kate Moss.
4. Stuprörsjeans är det bästa när du har gummistövlar så att du kan stoppa in byxbenen. De här hittar du på Topshop.
5. Ingen idé att ta med sig dyraste skinnväskan ut i ösregnet. Investera i en i plast som den här med snyggt paislymönster eller i trendig lack så blir inte väskan förstörd och innehållet i väskan hålls tort.
6. När temperaturen ligger på 12 grader, suck, så kan det vara skönt att ha långärmat, men det går att se sommrig ut ändå, den här fina rosa toppen ser ut som Malene Birger men är från Ellos.
7. Ringar med en stor sten är supertrendigt och perfekt att sätta på handen som du håller paraplyet med för en extra fashionable touche på din outfit. Den här fina kommer från HM.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Cattis: Va kul att du också gillade regnjackan, jag tyckt den var riktigt härlig, stylish och dessutom billig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *