Dagens Drömoutfit!

image1100
Idag drömmer jag om en söt girly outfit och tvärt emot alla pretto modevetare älskar jag att matcha, hi,hi,hi 🙂
1. Underbar denimklänning med vackra blommor från coola Phillip Lim
2. Jag markerar gärna midjan med det här snygga skärpet från Fendi
3. Min favoritväska fast i färgen Oak från Mulberry
4. Just nu är jag förtjust i ballerinaskor i satin, de här kommer från Scoop
5. Ett halsband från Kenneth Jay Lane får gärna liva upp outfiten
6. Liksom ett armband från den samma med jaguarer
7. Avslutar med ett sött litet armband för kärlek och välgång från mystiska Kabbalah

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Sussi:Ja visst är det kul att matcha lite! Tack, nu blev jag jätte glad!:)
    B: Ja jag tyckte också att det påminde om One of a kinds armband, One of a kinds är ännu finare. Jätte snygg, lite relaxed boho-chic. American Vintage är ju kända för att ha underbart mjuka plagg så den är nog skön att ha på sig. I sommar kommer den vara perfekt, jag skulle sätta ett fuchsia färgat skärp eller sidenband i midjan också. Det enda som kanske inte är bra är att modet till hösten går bort från det a-linjeformade modet mot mer figursytt. Å andra sidan kommer grått stort till hösten igen. Bra pris också :)Hoppas du fick lite beslutshjälp. Kram

  2. Tack för hjälpen!Ja då kanske man ska strunta i det när det blir mer figursytt!Har redan en topp som heter Woman Vegas Theme från AV.Den gillar jag väldigt mycket.Annars har jag ju haft svårt för a modet så kul att det blir mer figursytt 🙂
    Ja jag använder mitt One of a kind double wrap nästan jämt!Även om det var dyrt så var det värt det!

  3. Jag tycker också det är roligt att modet svänger tillbaka lite till det mer figursydda. Ja det är så kul när man verkligen använder det man har köpt hela tiden! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *