Dagens Fashionista!

image1054Instyle
Så snyggt Jessica! Jessica Alba går från klarhet till klarhet med sina vrålsnygga outfits! Den här gången i en gråmelerad metallicskimmrande elegant klänning från Dolce& Gabbana. Repdetaljer är hetare än hetast i modevärden just nu och här har Jessica det som skärp snyggt knytet runt midjan. Hon matchar med en liten väska med guldkedja, superglamourösa solglasögon även de från Dolce & Gabbana och eleganta lackskor med peeptoe från Rickard Shah.

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Evis: Åh om man ändå hade den talangen så att man kunde sy upp modeller av vackra klänningar man ser. Det måste vara roligt! Om du syr en liknande får du allt ta och maila en bild 🙂
    B: Ja efter att ha sett alla minikorta klänningar det sista så kan jag förstå att man nog kan tycka att den ser lite lång ut. 🙂

  2. ja det är nog därför :)Jag tänkte fråga (eftersom du har bra smak)vad tycker du om jeansklänningar?Jag beställde en som är Levis,rätt kort men lagom rätt tight men inte för tight, och jag gillar den mycket men är det modernt?

  3. Tyvärr var den slutsåld så jag kan inte visa någon bild på länk men kan se om den finns på levis hemsida kanske

  4. Jag tycker absolut att jeansklänningar är både snyggt och väldigt trendigt just nu. Spana in Cameron Diaz i hennes läckra jeansklänning i inlägget ovan. Levis är ett bra märke också så deras kläder brukar vara väldigt trendriktiga. Tycker absolut du ska köpa den om du tycker om den! Igår köpte jag en jeanskjol som jag tror att jag kommer använda mycket i sommar. Hoppas du får en rolig Midsommarafton! Kram

  5. Ja jag tror jag behåller klänningen faktiskt,den är snygg!Ja jag såg jeanskjolen du köpt,jättefin!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *