Dagens Fashionista!

image1105 Instyle
Elegant Paris! Paris Hilton, nyligen ute ur fängelset såg snyggare ut än någonsin vid sin intervju med Larry King om sina upplevelser i fängelset. Den vackra klänningen kommer från BCBG Max Azria och har fantastiskt fina detaljer. Titta speciellt på de fina ärmsluten och den vackra spetsen. Färgvalet gav ett elegant intryck och hon gjorde helt rätt i att inte väja någon stark färg eller glittrig klänning så här nyss efter fängelsevistelsen. Paris matchade med svarta pumps från Christian Louboutin och en liten vit quiltad väska.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Ja verkligen snygg! Hennes hår var kanon fint på den här bilden. Såg naturligt ut, vilket jag inte tycker att hennes brukar göra..

  2. Här är hon faktiskt riktigt fin! Hon borde alltid klä sig så stilfullt, när hon har både tillgång till pengar och stylister. Varför ”dress-to-kill” när man har ett så sött ansikte och är en av världens rikaste? Riktigt grått i Götet:-(. Läste i dagens .SE att det är ”slut på sommarn”! Min semester börjar inte ens förrän v. 30 och sommarn är ”slut”! Snart slutar jag läsa alla väderprognoser…ha en fortsatt trevlig dag/Sanna

  3. Sussi: Ja jag håller med, man brukar se så tydligt att det är extensions och superblonderat, men nu såg det riktigt vackert ut.
    Sanna: Ja precis vad jag tänkte också! Hoppas hon fortsätter med den här lite stilrenare looken. Ja skittrist väder verkligen, men strunta i den där artikeln, vad är det för en konstig tidning som publicerar sådan deprimerande saker när de flesta snart ska gå på sin efterlängtade semester! Klart att sommaren inte är slut, den har ju inte börjat än! Min semester börjar vecka 28 så inte långt kvar nu…hoppas, hoppas vi båda får sol och värme och massor av tillfällen att använda våra fina sommarklänningar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *