Dagens Köp!

image975image976 (Mina espadriller från Topshop och Christian Louboutins omtalade).
Fast jag köpte dem i förr går 🙂 Har inte hunnit fota dem för än nu. Jag blev så förälskad i de underbara peeptoe skorna från Topshop som jag hade med i Dagens Drömoutfit att jag var tvungen att gå och kolla in dem. Jag blev helt besatt av tanken på dessa skor och bilden av hur fantastiskt bra de skulle passa med ALLA kläder i garderoben . En blixtförälskelse kan man kalla det. Jag måste ha kilklackar om jag ska orka gå runt i högklackat så där här var drömmen! Jag har drömt om Chrisitna Louboutins espadrill kilklackar och Michael Kors sommarskor och de här är enligt mig precis lika snygga fast mycket billigare. För den modiga fashionistan finns de i fuschia och turkost också, för min del så passade de svarta absolut bäst till min garderob.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *