Dagens Köp!

image1060image1061Jag har ett shoppingförbud just nu som jag lagt på mig själv. Igår när jag gick till stan skulle jag absolut inte handla någonting. Jag gick förbi Gina Tricot och plötsligt kände jag ett starkt behov av att gå in. Väl där inne fick jag med en gång se en fantastisk kjol. Det var inte bara det att den hängde där på dockan och såg ut precis så där som jag hade dröm om, nej den skrek till mig också -köp mig, köp mig. Jag försökte tala den tillrätta, den fanns ju inte ens i min storlek..men den ville verkligen inte ge sig…jag försökte gå där ifrån, distrahera mig med att kolla på andra kläder, men allting såg fult ut i jämförelsen med KJOLEN. Jag hann inte gå långt innan mina ben fick ett eget liv och sprang tillbaka till kjolen. Plötsligt står jag där utanför butiken med en påse och ett brutet shoppingförbud och som vanligt förstår jag inte hur det har gått till. Hopplöst! 🙂 Hur som helst så passade den tack vare att det är en paperbagwaist modell och den påminner mig så om mina två drömkjolar.
 Den här från Chloé blandat med den här från Acne och i exact den här snygga jeansnyansen som Cameron har på sin jeansklänning. Jeanstyget är fantastiskt mjukt och det bästa är att man kan ta ut skärpet och byta det mot andra band och sjalar för att matcha sin outfit! 🙂 249 kr kostade skapelsen. ganska bra pris för en så arbetad kjol.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Glad midsommar på dig med! Kjolen är jätte fin! Måste vara det finaste GT har:-). Har du själv satt dit skärpet eller ingår det i kjolen? Har också varit med om nått liknande där kärleken till plagget är så starkt att man bara måste ha det:-). Anyway, den sitter finfint på dig och priset är trots allt inte jätte farligt. På måndag smäller det (rea). Ha en fortsatt trevlig helg/Sanna

 2. Å hur söt som helst! Och tack för tipset, letar själv helt desperat efter ”den perfekta jeanskjolen” just nu till lagomt pris, så borde kanske kolla in den på GT 🙂
  Glad midsommar!

 3. Jättefin kjol,den passar du jättebra i!Hoppas du hade det en bra mdsommar!Det hade jag men klädseln var väl inte den man ville ha direkt 🙂

 4. Sussi: Åh tack va bra 🙂 Hoppas du hade en trevlig midsommarafton trots vädret!
  Sanna: Tack va roligt att höra, skönt att jag inte är ensam om akuta klädförälskelser, hi,hi. skärpet ingår med kjolen och tyget är det samma som fodret så det är en ovanligt fin detalj för att vara Gina Tricot, kul att man kan byta ut skärpet också mot andra färger när man tröttnar på det :)Ha en fortsatt trevlig helg du med!
  Sophia: Tack vad glad jag blir, behöver kanske inte ha så dåligt shoppingsamvete då :)Ja tycker abolut du ska spana in kjolen, hoppas du gilalr den lika mycket som jag 🙂
  B: Tack vad gullig du är! Hoppas att du också hade en bra midsommar! Min outfit kunde inte heller bli som jag hade hoppats 🙂 Jag hade fuchsia klänningen från Gina Tricot men fck ha jeans under och stickad kofta från Mango över 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *