Dagens Outfit!

image978 Torsdag -Åh det är så fantastiskt att kunna gå barbent utan att frysa. Tänkte att jag skulle rensa min garderob idag, men vem vill vara inne när det är så härligt. Blev solsken och läsning av senaste  Elle USA.
Klänning –Miss Selfridges
Halsband –Kenneth Jay Lane
Stort armband –Köpt på Naxos
Armband –CCSKYE
Väska –Marc by Marc Jacobs
Fotlänk i äkta guld -Present från min snälla bror
Ballerinas –Wedins

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Va tjusig du är! Äntligen dags för mig att dra hem. Jag gjorde en storstädning och gick med en massa kassar till Myrorna. Kläder sliter man sällan ut, snarare känns de daterade alldeles för snabbt. I synnerhet sommarkläder! Kläder som blivit liggande i över två år åker ut med en gång! Jag brukar tänka såhär: ”finns säkert nån som har nytta av mina plagg”. Nu försöker jag låta bli att handla eftersom rean börjar om drygt ett par veckor. Får man vara fräck o frågar vad för slags kläder säljer butiken du jobbar i? Budget eller lyx? Ha en fortsatt trevlig kväll, med eller utan drink:-)

  2. Somrigt och fint!Jag gillar gult det är så snyggt.Det ska bli fint väder hela helgen :)Jag har med en fotlänk i guld som bara ligger men nu ska den fram imorgon!Ha det så bra!

  3. Tack! :)Jag ringde till Frälsningsarmen förra gången, tror jag att det var, men de ville absolut inte ta emot fler kläder och så var det något annat ställe också välgörenhet som också bara hade alldeles för mycket som folk skänkte till dem. Så jag slängde massor av helt användbara kläder som var försmå. Går man bara till butiken Myrorna och lämnar in eller har de någon speciell adress där man lämnar kläder? Det är mellan prisklasss skulle jag säga, det billigaste vi har är runt 200 kr och tex väskor kostar 2000kr. 🙂

  4. Tack! 🙂 Ja jag tycker man blir glad av att ha gult på sig :)Åh va trevligt att ha sådant i gömmorna, det är klart att den ska fram, jag tycker det är supersnyggt med fotlänk! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *