Dagens Outfit!

image1077Då var det dags för Justin Timberlake och en god middag med en kompis innan dess. Jag har inte lyssnat mycket på Justin, men man kan ju låtarna utantill ändå efter att ha lyssnat på dem 1000ggr på radion. Sexy Back är dock en riktigt favorit som jag ser fram emot att höra ikväll. Tyvärr är det ingen vidare dag idag för mig hälsommässigt så får se om jag orkar med det hela, men det hoppas jag. Får bli en bekväm outfit i alla fall med comfy jeansen och bekväma skor.
Topp –Miss Sixty
Jeans –Gina Tricot
Armband –CCSKYE
Örhängen –Juicy Couture
Ring –Pilgrim
Väska –Mulberry
Skor –Bianco

Du kanske också tycker om

9 kommentarer

 1. Jag kan bara hålla med, toppen är fantastisk. Vet du någonstans den säljs? (helst i Göteborg eller på nätet)

 2. Halloj, såg du va på justin, jag med, va tyckte du??? Ja älskade det, vilken grym konsert, jag är lite småkär i dag o i öronen ekar what comes around goes around!! Timbaland va grym… Åh lyckliag Jessica Biel…

 3. Sofia: Tack jätte roligt att höra! 🙂
  B: Åh tack, va roligt att du gillar toppen,:) Jag har själv aldrig haft en topp med så mycket fina detaljer,den har massor av små finesser och spänande skärningar som inte syns på bilden, det är kul med sånna kläder :)Tack för omtanken, jag mådde sådär, men lyckades vara med på hela konserten ändå tillslut. Kram!
  Evis: Tack åh va kul! Toppen har jag köpt på NK i Göteborg där de säljer en liten del av Miss Sixty kollektionen. De har ju rea nu så den kanske finns kvar till ett bättre pris. På nätet har jag bara kunnat hitta den på MissSixty.com och då får man betälla den från USA. Här är länken :http://shop.misssixty.com/Maybelle_Short_Sleeve_Tshirt/pd/np/5/p/1053.html
  Men det måste ju finnas fler ställen i Göteborg som har Miss Sixty. Lovar att återkomma om jag kommer på något mer ställe 🙂
  Smee: Hej! Roligt att du ockås var på Justin. Ja han är verkligen en entertainer, Timbaland fick verkligen igång publiken, för mig var Sexy Back aboslut favorit nummret 🙂

 4. Vilken tjusig lady! Så du var på JT:s konsert:-). Hade haft en liten fundering på att gå dit men blev inte så. Lika bra för jag lär vara äldst bland alla tonåriga åskådare:-). Var ute på stridsfältet (rea) igår och kom hem med nya skor samt ett lager av Björn Borgs brieftrosor. Passade på när NK hade halva priset på hela kollektionen! Jätte snygga o så sköna! Frågade en kompis om hon kände för att åka till Sthlm i augusti på en dagsresa, för nu har även jag bestämt mig att investera i en Hermès bracelet. Förmodligen svart/orange. Mkt man ska ha:-). Ha en fortsatt trevlig dag i regnet/Sanna

 5. B: Tack för tipset, jätte bra! :)Roligt att den finns i svart också !
  Sanna: Tack vad glad jag blir! :)Det var oväntat blandad publik måste jag säga, många som var äldre än oss och förvånansvärt många killar. Åh va kul att du gick på rean på NK och fyndade 🙂 Jag orkade aldrig gå, lite synd. Åh då kommer det att finnas en här som är avundsjuk, det där Hermes armbandet är verkligen en önskedröm! Svart eller orange är nog absolut bästa färgvalen. Svart passar till allt och orange är ju väldigt klassiskt Hermés. :)Ha en fortsatt trevlig dag! 🙂
  Evis: Ja det var ju lite roligt att höra, kanske beror på push-up BHn från HM ;)Men jag måste säga att de har inte lyckats fånga alla de söta detaljerna på toppen på det fotot, den är finare i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *