Dagens Vill Ha!

image1032image1034
Travel in style! Åh de är så söta! Girly, girly girly! Resefodral till passet och matchande addressetikett till väskan. Ett perfekt sätt att känna igen väskan när den kommer rullande på bandet och hur stylish är det inte att räcka fram passet i passkontrollen i ett sådant här sött fodral. Rosa med vita prickar och små flipflops med blommor-det kan inte bli sötare. Önskar mig det här från Asos tills jag ska resa nästa gång!

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. vad sött.SJälv har jag ett rosa passfodral i skinn,köpt på bluebox.se.Finns även i svart för killar 🙂 Tycker dom är söta!

  2. B: Åh det låter jätte fint,får ta och kolla på bluebox ifall de finns kvar. 🙂
    SarahS: åh ja hur gulligt som helst 🙂

  3. Tack för direktlänken, va snällt av dig att posta den til mig. Åh va fin den var. En dådan måste jag defenitivt ha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *