Katie Holmes stora klipp!

image1007
Hollywoodrag.
Kompistryck? Katie Holmes har låtit lockarna falla för en snarlik frisyr som bästa kompisen Victoria Beckham. Själv tycker jag nog att hon var finare i sitt långa hår, men jag är ju girly girly också så föredrar långt hår själv.
HOT or NOT? Vad tycker ni?

0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

 1. Jag gillar med långt hår för man kan variera det mera!Men på endel är kortare snyggare.Victoria B passar i sitt korta tycker jag för jag är inget fan av extentions.Jag älskar härliga lockar 🙂 kram

  0
 2. B: Håller med om att det beror på personen om de passar i långt eller kort. Jag gillar verkligen inte heller extensions, naturligt är alltid finast. 🙂
  Sussi: Ja jag tycker hon har blivit väldigt blek på något sätt sedan hon träffade Tom Cruise så den här frisyren kändes inte som ett steg i rätt riktning. Lite för mycket tant varning, trots det vackra ansiktet. Men egentligen så är det ju så att allt klär en skönhet, och det är hon ju.

  0
 3. båda två verkar ha hakat på “djurmönster trenden” oxå jag tycker inte den känns så hot faktiskt ganska tantig, jag kan ha fel men men…

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *