Katie Holmes stora klipp!

image1007
Hollywoodrag.
Kompistryck? Katie Holmes har låtit lockarna falla för en snarlik frisyr som bästa kompisen Victoria Beckham. Själv tycker jag nog att hon var finare i sitt långa hår, men jag är ju girly girly också så föredrar långt hår själv.
HOT or NOT? Vad tycker ni?

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jag gillar med långt hår för man kan variera det mera!Men på endel är kortare snyggare.Victoria B passar i sitt korta tycker jag för jag är inget fan av extentions.Jag älskar härliga lockar 🙂 kram

  2. B: Håller med om att det beror på personen om de passar i långt eller kort. Jag gillar verkligen inte heller extensions, naturligt är alltid finast. 🙂
    Sussi: Ja jag tycker hon har blivit väldigt blek på något sätt sedan hon träffade Tom Cruise så den här frisyren kändes inte som ett steg i rätt riktning. Lite för mycket tant varning, trots det vackra ansiktet. Men egentligen så är det ju så att allt klär en skönhet, och det är hon ju.

  3. båda två verkar ha hakat på ”djurmönster trenden” oxå jag tycker inte den känns så hot faktiskt ganska tantig, jag kan ha fel men men…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *