Världens bästa hudvård!

image982Igår var det dags att förnya förrådet av mina hudvårdsprodukter och jag tänkte att jag måste dela med mig av denna skatt. Jag började använda hudvård från Lakshmi för ca 3 år sedan och jag tycker att min hy har blivit fantastisk. Jag har aldrig haft någon problemhy, men ändå märket jag en förändring efter bara någon månads användning. Lakshmi är 100% naturligt baserat på urgammal visdom från Ayurveda. Det är ekologiskt och innehåller inga syntetiska ämnen och är inte testat på djur. Nästan alla hudkrämer ute i handeln idag innehåller massor av syntetiska ämnen som ger din hy ett tillfälligt fint utseende på ytan men som i själva verket skadar både huden och kroppen och på sikt kan skapa problemhud. Polymerer, polyacrylater och Propylenglyckol finns i de flesta hudkrämer och är i själva veket rester från petroleumindustrin. BHA och PolySorbate 80 framkallar cancer hos djur men  får ändå användas i hudkrämer idag. Ja listan kan göras oändligt lång. Lakshmis produkter är bara 100% välgörande och doftar ljuvligt av de 100% eteriska oljorna. Har man väl börjat med dem känns det omöjligt att gå tillbaka till vanliga hudkrämer. Jag använder serien Vata med en rengöringskräm baserad på apelsinblomma, ett ansiktsvatten med mjukgöande avokado och och hudkrämen från deras Anti-Age serie. Jag köper Lakshmi på skönhetssalongen HQ på Munkebäckstorget i Göteborg.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Kul med lite tips på naturvårdsprodukter! Jag har använt mig av Cliniques tre-stegs-serien i tio år men har bytt ut tvålen mot lite andra märken med jämna mellanrum. Ole Henriksen och Murad har jag också provat. Du hittar dem på NK. Ett annat märke som jag är nyfiken på är Dr Brandt. Jag sminkar mig sällan men lägger gärna ner en slant på hudvårdsprodukter. Hur kan man se ”fin” ut om huden är vanvårdad? Ser ibland ”skräckexempel” där folk använder ett tjockt lager av puder men under färgytan syns ändå finnar o porer på näsan…nåväl, jag åker till Myrorna på Järntorget när jag lämnar in kläder. Förr kunde man se gula UFF boxar o gråa Myrornaboxar lite varstans men tror också jag har läst att de får in alldeles för mkt osäljbara saker. Antagligen tänker de att folk ”orkar” inte lämna in när de blir tvungna att komma ända fram till Järntorget:-). Kläder, prylar och böcker lämnas in med jämna mellanrum, typ ett par ggr per säsong. Senast var det i slutet av mars när försommarn anlände i Gbg:-). Lycka till med städningen/Sanna

  2. Cliniques tre stegs serie var den första ”riktiga” hudvårdsserie som jag använde och jag hade den också i rätt många år, sedan blev det Lancome och lite blandat, men nu är det Lakshmi som gäller för mig. Ole Hendriksen är också jätte bra har jag hört och kändisarna verkar ju gilla det 🙂 Dr Hauscka har också 100% naturlig hudvård, finns på NK. Dr Brandt har jag inte hört talas om innan, får kika på det. Håller med om att det är hemskt med tjocka lager foundation och puder. jag använder faktiskt aldrig foundation.
    (föutom på fotojobb). Tack, då vet jag hur jag ska göra när jag ska lämna bort kläder nästa gång. 🙂

  3. Bra tips.Jag använder Declors hudvårdsprodukter och jag tycker dom är bra!Men kanske värt prova något annat.Vet du hur man blir medlem på Lakshmi hemsida?

  4. B: Jag har hört att Decleor är jätte bra! Är inte de också i stort sätt 100% naturliga eller hur är det? Nej, jag tror man får maila dem, jag ska kolla om jag kan lista ut det 🙂

  5. Ja det är med 100% naturliga.Det är det som är bra.Jag gillar Dr Hauscha med!Har bla deras ögoncreme och den är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *