Dagens Dröm Outfit!

image415image416image417image418
Deco Paisly Dress från Marc by Marc Jacobs 395 euro. Underbara "Bay" leather bag från Chloé 1195 euro. Bekväma wedges från Kors by Michael Kors 158 euro. Guldarmband från Roberto Cavalli 225 euro.
Allt från Net-a-porter.com

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. jo dessa läder hade suttit fint nu!! Ser att du är stolt ägare av mion drömväska BAYSWATER!! E inne på att köpa den, du kan rekommendera den va, blir man trött på den. Funderar på färgen oak?? Va tycks? Jätte fin blogg sida, mycket inspirerande!!!
  Ha en super dag o helg, själv ska ja njuta av Göteborgs vädret o strosa runt i Linné och fika hela helgen!!!
  Ciao

 2. Tack för din fina komentar! 🙂 Oh ja, jag kan absolut rekomendera den! Jag köpte den på NK i Göteborg för jag kom fram till att det blev billigare än att frakta den från Net-a-porter. Jag funderade själv länge mellan färgerna. Oak känns ju extra underbar på sommaren. Men jag tog den svarta, darwin, för att jag tyckte att den passade till allt i min garderob. Men jag hade ”fastnat” för den svarta. Så mitt bästa råd är att ta den färg som magkänslan säger ja till först.Än så länge har jag inte tröttnat på den för en enda sekund och jag tror att jag kommer känna likadant om 10 år. En sådan väska går aldrig ur tiden! Skinnet blir finare ju längre den används. Ha en härlig helg i solen!

 3. Hej hopp! Det blev en bayswater, helgen är räddad, mitt liv är räddat. Kändes dock lite jobbigt att ta fram kortet och betala den, blev ju liksom tomt på en gång, men nu är den min. Darwin är också väldigt nice, hela min garderob är typ svart så den hade ju matchat, ja ja kul fina är dom.
  Ha en skön söndag i vårsolen.//

 4. Grattis till din nya drömväska! Jag vet, det är ett köp som känns i plånboken, men nu kommer du inte spendera massa pengar på att köpa halvdana väskor som du tröttnar på efter ett litet tag och sedan köper en ny och en ny och en ny. Jag tror man tjänar på det i längden. Tänk så här, om du använder väskan varje dag i 5 år så blir det 4 kr om dagen! Och det betalar man ju gärna för ett sådant härligt sällskap på armen, :)Vissa lägger pengar på tavlor och skulpturer. Vilägger dem på något som är konst för oss. Njut av fin väska nu!
  Kram Ellie

 5. Du har så rätt, ja kan ju erkänna att ja kände mig lite lyxig med den hängandes på armen i söndags när ja strosade runt i Haga…! Lyx för själen.

  By the way, ska åka till LA och NY i maj, har varit i NY 4 gånder förut o det är min absoluta favvo, men aldrig i LA, har du varit där, nåt tips?? Uteställen shopping, annat kul man kan göra? Kram Kram

 6. I wish!!! Tyvärr har jag inte fått åka till LA och shoppa.(än) Önskar att jag kunde ge dig tips på de coolaste butikerna där men det enda jag kan säga är väl att det är Rodeo Drive som gäller för lyxshoppingen och att inte missa att shoppa söta tees hos Kitson som är kändisarnas favorit. Sofi Fahrman har gjort en LA-special som du absolut ska kika på om du inte redan gjort det. http://www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,978531,00.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *