I Min Sminkbox!

 • Idag tänkte jag lägga till en ny kategori kallad "I min smink box" där jag skriver om vilka skönhets och sminkprodukter jag använder och tycker är bra, nya inköp och tips om sminknyheter. Jag är nämligen nästan lika hopplös shopoholic när det gäller smink som när det gäller kläder. Tycker att det skulle vara kul att utbyta lite sminktips med er!

  image423

   

 • Sminkväska- Lackväska från Benefit Cosmetics, roligt ,sött sminkmärke från LA.
   
 • Concealer – Touche Eclat, från Yves Saint Laurent, den bästa sminkprodukten i världen, ovärderlig. Fick upp ögonen för den när jag började jobba som modell utomlands eftersom alla andra modeller använde den. Trollar bort mörka ringar under ögonen och syns inte alls.
 • Mascara -YSL, gillar volymmascaror i svart som ger både långa och tjocka fransar
   .
 • Terracotta puder  –Moisturizing bronzing powder nr 2 från Guerlain Paris, en riktig klassiker som ger mig solkysst hy på ett ögonblick. Borsten som hör till är ljuvligt mjuk att svepa över ansiktet.
   
 • Rouge, Georgia, peach, från Benefit. Ger en lätt persikofärgad skimmrande friskhet på kinderna som också  blir lena som en persika och det doftar till och med svagt av persika.
   
 • Läppglans Lancomes nya Fever Gloss i färgen 321, härlig ljusrosa nyans med massor av glitter och fruktig doft.
  Läppglans 2Makeup stores gloss i färgen hot, klar rött gloss med guldskimmer är roligt att variera med för lite mer farligt röda läppar.
   
 • Ögonskuggor– för fest make upen. Purpose från Face och Spectra, Cyber Glitter från MakeUpStore. Jag har gröna ögon och tycker det är roligt att ibland förstärka det gröna med lite grön skugga och grönt glitter.
   
 • Eye-linerCrayon chole från Lancome, en kolpenna i svart som helt klart är den bästa eyeliner pennan som finns, ramar in ögonen och kan suddas ut till en sotig förförsik ögonmakeup. Har varit min favorit i många år och är även Claudia Shiffers favorit. Vit kajal, Satin White från Isadora, jätte fin att lägga innanför nedre fransraden för att lyfta fram ögonen, hade det mest på fotograferingar, men nu tycker jag att det är fint till fest.
   
 • Läpppenna- Bois de Rose, rosa penna från Lancome, smälter perfekt ihop med min naturliga läppfärg.
   
 • ÖgonbrynspennaIsadora, nr 22 Light Brown, riktigt fin naturlig färg för mina ljusa ögonbryn.
   
 • Rouge och läppglans i ett litet kuvärt från Dior. Perfekt att ta med sig i en liten partyväska när man inte vill släpa med sig hela den stora sminkväskan.
   

  Du kanske också tycker om

  5 kommentarer

  1. Smink är alltid roligt. Ska bli kul och få lite inspiration. Ska på club-kväll hos Make Up Store på torsdag. Då hoppas jag verkligen på mycket inspiration.

  2. Ja visst har de. Gick en make up-lektion förra sommaren när jag var i Stockholm. Hur roligt som helst. Skulle vilja göra en ny varje vår/sommar/höst/vinter. Ser fram emot torsdag nu iaf. =)

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *