In love with Bebe!

Ni har säkert också varit med om det, helt pötsligt hamnar man i en butik eller i en webshop där precis vart enda plagg är gjort just för dig!  Varje detalj, varje skärning, varje färg och varje mönster är precis "du" det känns som om varje reklam bild har fotats för att fånga exakt din dröm om hur du skulle vilja se ut och hela märket är som gjort för din glamourösa drömpersonlighet i mode. Kärlek vid första ögonkastet! Det var precis vad som hände mig när jag hittade märket bebe efter att ha spanat in underbart vackra Eva Longorias klädstil.

Om min inre fashionista fick leva sitt drömliv som består av häften chict cityliv och hälften lyxigt medelhavsliv där solen alltid lyser , den gyllenbruna solbrännan är permanent och bad hair days inte existerar då skulle hon se ut precis så här som på Bebes reklambilder för senaste kollektionen.

image374image375

Påväg till chict mode-businessmeeting…….På väg till solsemestern……

image376image377

På väg till coctailparty på lyxhotel i medelhavet……på väg till lunch i solen med bästa vänninorna (typ Sex and the city).

image381image384

På väg till cityshopping på Manhattan……….På väg till romantisk middag vid en glittrande solnedgång.

Förstår ni vad jag menar… 🙂

Jag borde inte shoppa någonting från USA med tanke på att tullen också tillkommer…men jag vill, jag vill! Den röda klänningen heter Metal pendent halter bubble dress och kostar $129 och så vill jag matcha  med de här skorna  "Ice patent pump" för $ 129. Då skulle ju drömmen bli sann…lite lite grand i alla fall 🙂

 Kolla in härliga bebe! Klicka här.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *