Shopping Special!

När jag åkte till Lanzarote tänkte jag att det inte skulle bli någon shopping förutom skönhetsprodukter från Tax Free, men är man en obotlig shopoholic som jag så hittar man alltid kläder att shoppa oavsett var man befinner sig. Fick veta att Lanzarote har näst intill obefintlig skatt på märkeskläder och solglasgögon och jag har varit många vändor på NK för att spana på vårens solisar. Hittade en bra glasögonbutik på Lanzarote som också har en butik i Göteborg så då gjorde jag slag i saken och fyndade ett par riktiga bling-bling solglasögon från Dolce& Gabbana. Valde länge mellan flera olika märken men fastnade tillslut för guldiga Dolce& Gabbanas med bruna glas eftersom jag passar bäst i ljusa varma toner. Är verkligen supernöjd över både priset och modellen. Om ni ska köpa solgalsögon utomlands så var försiktiga och köp dem i en väletablerad butik så är du säker på att du får äkta vara. Köp aldrig märkessolgalsögon på marknader eller av strandförsäljare! ( så vida du inte villa ha kopior förstås).

image338image345

En dag åkte vi också på en liten utflykt till en annan stad på Lanzarote och shoppade i ett köpcentrum. Där fanns Zara vars kläder jag älskar men till ännu lägre priser än vanligt. Detta var vad jag shoppade:

image339image342image341image343

Vita jeans med strassdekorationer på bakfickorna och lite högre midja – kommer bli en favorit i sommar!
En svart a -linje formad topp med smock och volanger på ärmarna- helt juvligt söt!
En vit skjorta med ränder i silvertråd och extra långa manchetter och silverknappar -en ljus skjorta känns fräsht nu till våren och silver är stort just nu!
En vit stickad basic tröja i zip-modell -alltid användbart!

På en markand shopade jag två underbara armband ett stort turkost i "bangles" modell och ett annat lika stort av korall. Härliga färger som får mig att tänka på sommaren!

image344

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Mycket läckra glasögon! Köpte själv ett par låddor av D-Gs prima varor när ja var nere på troppan för ett tag sen. Smakar de så kostar de!

  2. Tack! Ja det är sådan otrolig skillnad på hur glasen bryter ljuset jämfört med alla andra solisar jag haft förut, super kvalitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *