American Apparell Klänningen!

image791Idag kom klänningen som jag köpte för någon månad sedan då Nelly hade sin stora American Apparel rea. Jag beställde den i small, men den var sjukt kort. Så jag bytte den til en medium som kom idag. Den var lite lite längre men nu är den hur stor som helst i ryggen, suck, nu orkar jag inte byta igen. Men den är ju rätt ok ändå som vardagsklänning till sommaren. Härlig röd färg i alla fall.

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Tack, vad gulliga ni är, blev ju lite besviken över storleken, men nu känns det bättre 🙂 Ja de är jag på profilbilden, det är en bild från ett modelljobbb. Kram

 2. Hej!
  Läste din blogg för första gången!Den är jätte bra….
  Jag bor oxo i Göteborg:)))
  Keep ap the good work!!!
  MVH Nadin

 3. Väldigt fint! Alltid lika kul att kolla din blogg, gör det varje morgon till mitt morgon kaffe, nu sitter jag bara o väntar in mitt tåg som ska ta mig till Sthlm o därifrån vidare till LA o NY, håll koll på Göteborg medans jag är borta:) så ska ja fixa lite smaskigt skvaller från staterna! O du keep up the good work för du e grymt bra på det! Kram Kram

 4. Smee: Tack för ditt fina inlägg, du anar inte hur glad jag blir! 🙂 Det är ju ni som läser och kommenterar som gör min blogg levande och rolig! Hoppas du får en helt underbar resa med massor av spännande upplevelser och rolig shopping! Ser fram emot att höra massa gossip när du kommer hem! Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *