Beach 2007

image760

Inspirerad?
Dags att börja tänka på formen för beach 2007! Då menar jag formen på dina badkläder! Väljer du baddräkt eller bikini? Sobert svart, metallicskimmrande eller mönstrat? Sportigt eller girly? Bandeau eller trekantsbh? Brazillian cut eller boxertrosa?  Dags att börja älska dina former och välja bästa formen av badbeklädnad för just dina former! Trots allt är det bara Gisele som kan se ut som Gisele på beachen så lika bra att lägga undan beachångesten och börja tänka på hur många underbara dagar i solen som du kommer ha i sommar!
image774
Kändisarna visar upp sina bikinival för i år.
Från vänster: Drew Barrymore i sobert svart med ringdetaljer, Cameron Diaz väljer färgglatt och 80-talsinspirerat, Charlize Theron marint randigt med knytband, Kirsten Dunst kör på bandeau och hipsters, Evangline Lilly gillar storblommigt i halterneckmodell och Gisele i minimalistisk trekantsbikini.

Så vad kommer ni att välja till beachen i sommar eller till polhänget på semestern? Modehusen propagerar för baddräkten jag känner nog fortfarande mest för bikini. I sommar har jag siktet inställt på den här bikinin, men väntar på den i min storlek. Metallicfärgerna kommer säkerligen att synas även på badområdet.
Vad väljer du i sommar?

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *