Dagens Drömoutfit!

Vårigt, lite preppy och lite marint blandas till en rikitig drömoutfit.
image900
1. Den här trenchen är som en underbar liten klänning, fantastiska detaljer och härligt girly!
2. Den här toppen från nya hypade designern Erotokritos är verkligen snygg och ovanlig. Den här som Jessica Simpsson nyss hade på sig är liknande men jag vet inte om det är samma designer.
3. Ett par vita hep från Acne passar till det mesta.
4. Supergullig sommarväska från Fendi skulle vara fint till.
5. Älskar att matcha färger och de här underbara armbanden blir perfekta.
6. Bekväma men jätte söta är Chloés fina ballerinas.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Morrn morrn! Trenchen skulle jag inte tacka nej till! Hej igen förresten! LV säljer bara sina väskor i egna butiker och varför inte de finns i Götet skulle jag gissa på att staden är en ”arbetarstad” och visst finns det efterfrågan från modemedvetna göteborgare men de som har råd köper sina LV-väskor utomlands. Till skillnad från andra stora märken har LV aldrig rea och detta uppskattar jag, för då vet man att det är klassiska väskor som har ett högt värde i sig. När ”suget” blir för stort surfar jag in på http://www.vuitton.com Många är lessna på monogrammönstret men det är en del av LV och de har faktiskt flera kollektioner utan monogram, så det är bara att satsa på en utan mönster. Det ska jag göra. En speedy från Damier Canvas. Vad beträffande ”studentlivet” i Borås så har jag dessvärre inte mkt o säga om. Jag dagspendlade och vi var för det mesta lediga på fredagar. Den enda festen jag var på var ”nollfesten”, mer för att lära känna mina kurskamrater. När man aldrig bodde där upplevde man aldrig studentlivet på riktigt och jag längtar INTE tillbax:-). mvh Sanna

  2. Sanna: Ja du har nog helt rätt om Louis Vuitton butikerna. Det är synd tycker jag att monogram mönstret har blivit kopierat med så många dåliga skumma mönster och figurer och färger. Men det klassiska mongrammet i de ursprungliga färgerna tycker jag fortfarande är fint. Speedy i Damier Canvas är riktigt snygg!! Den tycker jag är ett bra val, kostar ungefär som min Marc men andrahandsvärdet på LVn är ju mycket högre så det är nog en bra investering! Jag har en liten liten Recital (tror jag)i Monogram Canvas som jag fått, som jag använder som kuvärtväska på kvällen ibland. Angående Borås: Jag längtar INTE tillbaka heller!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *