Dagens Fashionista (s)!

Det har varit en vecka full av glittrande kändisar med tjusiga outfits på röda mattan under filmfestivalen i Cannes. Här har CityCat valt ut Cannes Fashionistas!
image857image858
För den mest överdådigt storslagna klänningen stod Eva Green känd som bla bondbrud i senaste Bondfilmen. Klänningen är Dior Haute Couture, vad annars? Så dramatsikt, så franskt, så otroligt vackert! Hår och make-up är perfekt liksom Eva Greens förmåga att bära upp den här otroliga klänningen!
Eva Mendez visade igår upp en minst lika vacker klänning, men en mycket sobrare variant. klänningen är från Versace och sitter perfekt runt varje kurva på Eva Mendez tjusiga figur. Glänsande i guld och silvermetallics och ett mycket vackert bustierliv. Även här är hår och make upp flaw-less!

image859image860
Angelina Jolie valde en väldigt understated look under filmfestivalen, men det blir ändå sagolikt vackert med hennes utstrålning. På första bilden har hon en topp från Elie Tahari matchat med en enkel pencilkjol från Joseph. Igår bar Angelina en elegant vintage Balmain klänning i svart spets och siden. Väldigt enkla smycken och samma svarta peeptoe pumps till båda outfitsen. Angelinas frisyr på den första bilden är fantastiskt vacker och romantisk.

image861image862
Diane Kruger är en annan stjärna som verkligen har lyckats med sina outfits i Cannes. På första bilden en elegant cremefärgad Chanel klänning som för tankarna till filmstjärneglamour från en svunnen tid. På andra bilden en yngre look med en figurnära miniklänning från Chanel med ett svart lackskärp som markerar midjan. Elgans och klass!

image863image864
Jessica Simpson håller inte riktigt samma klass som de ovan nämnda stjärnorna men har ändå lyckats väldigt bra med att gå ifrån sin nyss så slampiga stil. I Cannes har hon gett uttryck för en ung och hipp och sexig stil. På bilden till vänster klassiskt svart och snyggt balanserat med smal minikjol till en långärmad blus med mycket volym. De jättelika glittriga örhängena ger outfiten är cool hiphop/bling-bling stil. På bilden till höger promenerar Jessica  i solen i Cannes i en väldigt vacker ljusgul vintage Azzedine Alaïa klänning och guldaccessoarer. Här har hon verkligen prickat in den rätta franska riviera looken!

image865Alla bilder: Instyle och People
För männen är det ganska svårt att lyckas med franska rivieran stilen utan att det blir "sliskig strandraggare" av det hela. George Cloony och Brad Pitt har båda lyckats bra med att klä sig vitt och lyxigt så att det ändå ser coolt och avslappnat ut. Tricket är att välja cremefärgade toner istället för kritvitt och att blanda sportigt med elegant och att blanda material med olika texturer som linne och bomull istället för att välja helt igenom glansigt. Stora guldsmycken är förbjudet. George Cloony har tex.matchat 3 olika toner av cremefärgat som ger en snygg helhet. Brad Pitt matchar sportig piké tröja med elgenat kavaj.

Håll utkik! Imorgon kommer ett reportage om  Cannes modigaste  fashionista….

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *