Dagens Fashionista!

image785
Snyggt Cameron! WOW, Cameron Diaz ser hur snygg ut som helst i den här söta outfiten. Hängslekjolen i ljus denim är från New York butiken Opening Ceremony som jag skrev om tidigare, verkar vara en favortibutik för Cameron liksom American Apparel som toppen är ifrån. Cameron har den senaste tiden setts i många olika plagg från AA. Hon matchar med högklackade guldmetallicskor och massor av blänkande armband. Grymt snyggt!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. This I like very much!!! Ho´n e så snygg. Såg denna sak på henne typ förra veckan och undrade vart den kom i från, nu vet ja, tusen tack. Åker ju till NY nästa vecka kanske ska spana lite på den då ska ja ta 2 st eller :)!!! Lår väl va svindyr! SNYGG SNYGG SNYGG!!!

  2. Va bra! :)Den är helt sjukt snygg! Jag läste att Opening Ceremony tar in väldigt få av varje plagg, men har du tur så kanske den fortfarande finns! Jag skulle väldigt gärna vilja ha en, men jag antar att den kommer vara utanför min spederar gräns.Jag har ju beställt så mycket från USA nu. Men om du får tag i den får du allt skicka iväg en bild till mig på citycatwalk@hotmail.com 🙂

  3. Halloj, ja ja ska göra det, jo den lär ligga utaför spenderar gränsen, men ja kollade upp butiken i går på nätet och den ska ligga i samma område där ka ska bo så ja hoppas på det bästa om inte annat så är det alltid kul att få kika lite och bli lite inspirerad om inte annat, ja skickar en blid tll dig om ja kommer över den, men den får nog stanna kvar i butiken… Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *