Dagens Mode Miss (ar)!

image850image851

Blunda en stund så kanske det känns bättre! Förlåt för denna chockartade uppvisning i totala mode missar, men det är ju meningen att vi ska lära oss något av andras modemisstag. Amy Fine Collins och Anne Grausoin heter damerna som visade upp sig i dessa kreationer när American Ballet Theatre hade galaöppning av nya säsongen. Collins iklädd struts från topp till tå eller är det kanske sockervadd? Hur som helst är det Ralph Rucci Couture och det är bara inte snyggt någonstans. Anne har en klänning från Carolina Herrera med ett mönster som lätt framkallar illamående och som troligen en gång var ett draperi i ett gamalt slott i Skottland. Vad vi kan lär oss av det här är att:  om du har rödlätta färger i dig själv, välj en röd ton som inte framhäver det ! Och lita aldrig på att Haute Couture är vackert bara för att det kostar lika mycket som en sportbil! Så, nu kan ni scrolla ner och titta på Dagens Fashionistas för att sluta kallsvettas.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag tycker nästan på nå’t sätt att den högra är snygg; lite som en bilpläd från 50-talet. Det riktigt skrämmande med den bilden tycker jag är hur vansinnigt missklädsamt det stramt bakåtdragan håret är på henne. Det ser ut om hon rakat främre delen av huvudet eller nå’t. Inte en frisyr för den med högt hårfäste.

  2. B: hi,hi,hi väldigt passande namn! 🙂
    Nathalie: Ja du, det gör de faktiskt, hi,hi, kankse därför man tycker det ser extr heskt ut 🙂
    Evis: Ja visst, kläder är ju konst och skönheten ligger i betraktarens öga. Den hade kanske kunnat funka på rätt person. Färgen i klänningen är bara så himla fel på henne och frisyren kan jag hålla med om, är galet osmickrande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *