Dagens Outfit!

image684
Kände för en lite mer dressad look idag.

Vit topp med puffärm –HM
Sidenkjol med hög midja –Filippa K
Brett skärp i vitt skinn –Mammas gamla
Svarta pumps –Mazetti, köpta i Köpenhamn

skinnväska –Bayswater, Mulberry

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

  1. Du är alltid så fin 🙂 Jag fick tag i den cerise rosa klänningen på Gina.Den är fin!Hoppas bara jag inte ser gravid ut,har en tendens att göra det med a linje formade tunikor etc,även om jag är xs.Ha en bra helg!

  2. Tack sötnosar! :)Linda: vad roligt att du kunde se det på bilden, det är härligt med tyger som faller vackert.B: Vad roligt att du fick tag i den cerisa klänningen! Det är svårt med a-linjeformade plagg speciellt tycker jag när man är smal, men den här klänningen tyckte jag inte hade någon ”gravid varning” alls så det har den säkert inte på dig heller. Visst är det härligt med ceris? Det kommer verkligen stort i sommar oxå! Ha en jätte bra helg !

  3. Ja jag älskar den färgen!Snyggt på naglarna med.Jag blev sugen på fler färger då jag stod där i kassan på Gina hihi.Får se om jag köper någon mer färg eller någon annan modell 🙂

  4. Cecilia: Tack vad glad jag blir!
    B: Ja du har superkoll på trenderna, ceris är verkligen snyggt på naglarna! Var också sugen på fler färger men det finns så mycket fint just nu att jag väntar lite med fler.
    Terese: Tack, det är så roligt med possitv feedback!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *